Over Stijn

Geboren en getogen in Hapert, inmiddels woonachtig in Hoogeloon. Ik schrijf wekelijks teksten voor PC55, tweemaandelijks voor Content Magazine, en heb daarnaast een eigen tekstbureau met Tekstijn. Ook schrijf ik wel eens recensies voor Rockportaal.

Liefhebber van muziek, schrijven, lezen, bord-en kaartspellen (vooral Magic: the Gathering) gamen (op PS4 of iPad), voetbal (met name kijken en pretenderen er verstand van te hebben), skaten, en Apple gadgets. Trots om een nerd te zijn.

Inspiratie komt op en vanuit de vreemdste plekken, dus teksten hoeven geen oorsprong te hebben in hobbies. Leg altijd een notitieblok met pen naast je bed. Je weet maar nooit wanneer inspiratie toeslaat.

5 Comments

  1. Wat leuk dat je voor Rockportaal schrijft! Ik ben mezelf nog aan het overtuigen me ook aan te melden, het gewoon te proberen, want dat is iets wat ik altijd ook graag heb willen doen. Moet alleen nog even de moed verzamelen. En de ‘notities’ app op mijn iPhone is momenteel ook mijn beste vriend haha. Kan ik overal waar ik ben ff snel wat typen.

      1. Oh ik zal eens kijken! Beetje jammer dat de website echt ontzettend vaak vastloopt op mn Mac als ik een bericht schrijf, dus hopelijk werkt het beter op iPhone dan.

      2. Als je echt bang bent dat hij vastloopt schrijf je gewoon in Pages of Word. WordPress loopt op mijn Mac als een tierelier trouwens.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s